top of page

Cartile mele

Anchor 1
Doctorul si Ayahuasca

"Vindecatorii indigeni, de mii de ani si pana in ziua de azi, folosesc Ayahuasca pentru a oficia ceremonii spirituale, pentru a trata afectiunile emotionale, psihice si fizice ale celor care vin spre Ayahuasca pentru vindecare.

Iar asa cum o sculptura nu se sculpteaza usor, nici munca cu Ayahuasca nu este usoara.

Ayahuasca te loveste cu ciocanul si dalta, te zdruncina, te baga la masina de spalat, la program cu cele mai multe turatii, pentru a te scoate curat, fara pata, uscat si poate pe unii chiar apretati si calcati la dunga, pentru a te readuce in pozitia perfecta de simtire, umilinta, acceptare, iertare, transcedere si vindecare.

Ayahuasca este schimbatoare de vieti, eliberatoare de vieti, transformatoare de vieti!"

-Dr. Vanessa Youness

Pret: 50 RON

Anchor 2
Tratamentul pas cu pas al screlozei multiple prin Apifitoterapie

„Astazi, cu ajutorul dr. Stefan Stangaciu, caruia ii multumesc pentru prietenia, ajutorul si sustinerea de-a lungul acestui drum, a miraculoaselor albine carora le multumim prea putin pentru tot aportul lor la mentinerea vietii pe pamant, mamei mele care a cautat neincetat tratament pentru MS-ul copilului ei si a gasit intr-o carte a lui Stuart Wilde indemnul acestuia catre omenire de a se indrepta spre tratamentul sud-american Ayahuasca pentru prevenirea si vindecarea cauzelor declansatoare care stau la baza unui spectru foarte larg de boli.

Spun toate astea, zambind tuturor cartilor de specialitate, care claseaza aceasta boala, ca fiind una fara vindecare si cu un pronostic sumbru.

Eu sunt dovada ca si aceasta boala poate fi oprita din evolutie si chiar vindecata cu vointa, iubire si disciplina, iar una din lectiile invatate de-a lungul acestor ani este ca boala trebuie privita si primita ca o sansa a sufletul nostru sa se poata intelege, ierta, iubi, accepta, elibera, curata si transcende”.

– Dr. Vanessa Youness

Pret: 50 RON

bottom of page